follow Catalog firme » Servicii firme » Catering » Judetul TIMIS
  home     Catering   Judetul TIMIS

Catering Timis

Obtineti cel mai bun pret pentru catering completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
catering agenti economici, catering timisoara, catering timis, catering evenimente, catering nunti, catering petreceri, catering botezuri, catering aniversari (Timisoara, TIMIS)
Venind in intampinarea clientilor sai, cu privire la asigurarea serviciilor de protocol in regim de restaurant, intr-un cadru adecvat mediului de afaceri, american catering network a pus la punct aceasta investitie tinand cont de cele mai rafinate si exigente standarde in domeniu. restaurantul domlux, situat intr-o zona linistita, semi-centrala, beneficiaza de o serie de facilitati absolut necesare desfasurarii acetui tip de servicii in cele..
0723 *** ***Click aici!
catering bufet suedez, catering timis, catering in timisoara, catering timisoara, catering evenimente timis, catering evenimente timisoara, catering bufet suedez (Timisoara, TIMIS)
Din anul 2005 ne-am inceput activitatea oferind servicii de catering in timisoara avand o echipa formata din bucatari si manageri cu experienta in domeniul catering-ului. evolutiile extrem de rapide in climatul concurential si exigentele consumatorilor au condus la perfectionarea performantelor si diversificarea serviciilor pentru a nu ne dezamagi clientii. experienta acumulata in timp ne-a facut sa castigam respectul fata de client prin calitatea..
0256 *** ***Click aici!
catering timis, catering timisoara, catering timisoara (Timisoara, TIMIS)
Dacă sunteți ocupați, nu aveți timp să pregătiți masa pentru dumneavoastră sau familia dumneavoastră, ați primit un telefon și ați aflat de o vizită neașteptată și timpul vă presează, nu trebuie decât să ne dați un telefon! Suntem disponibili să vă sărim in ajutor în fiecare zi de la 8.00 la 20.00, de luni până duminică. Ne recomandă produsele sănătoase și naturale, gustul..
0737 *** ***Click aici!
catering funerar (Timisoara, TIMIS)
Oferim o gama completa de servicii funerare: intocmirea tuturor documentelor necesare, pregatirea decedatului si a sicriului, transportul funerar, organizarea ceremonialului funebru prin respectarea traditiilor religioase, organizarea mesei de pomenire, aranjamente florale, obtinerea locurilor de veci si executarea monumentelor funerare. In cazul decesului in afara tarii, suntem alaturi de dumneavoastra si ne angajam sa aducem persoana decedata inapoi acasa, in cele mai bune conditii..
0730 *** ***Click aici!
catering (TIMISOARA, TIMIS)
www.livingintimisoara.eu Suntem o firmă cu peste 5 ani de experiență in domeniul organizărilor de evenimente și avem personal specializat cu peste 10 ani de activitate in acest sector. Totodată punem la dispoziția invitaților străini ai diferitelor companii: - transfer de la Aeroportul Timișoara către hotel sau către orice alt oras din Romania - rezervări la hoteluri, restaurante, diverse evenimente (concerte, expoziții) - pachete turistice personalizate pentru deplasările..
+407 *** ***Click aici!
catering timisoara (Timisoara, TIMIS)
Agentie de publicitate full-service cu acoperire nationala din timisoara, promoteri pentru impartire pliante, organizari evenimente si hostesse, studio foto. agentie de publicitate in timisoara ce ofera urmatoarele servicii btl, atl si pr: promoteri, hostesse, studio foto si/sau fotograf pentru evenimente, creatie si productie (bannere, casete luminoase, pliante, carti de vizita etc), catering, inchirieri sali spectacole, organizari evenimente, expozitii, marketing direct, activitati de mercanti..
0720 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie