follow Catalog firme » Servicii firme » Catering » Judetul SIBIU
  home     Catering   Judetul SIBIU

Catering Sibiu

Obtineti cel mai bun pret pentru catering completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
catering gradinite sibiu, catering scoli sibiu, catering petreceri copii, catering partyuri copii, catering petreceri sibiu, catering botezuri sibiu, catering nunti sibiu, catering evenimente sibiu, catering birouri, catering institutii, catering gradinite, catering scoli, catering sibiu (Sibiu, SIBIU)
Noi va oferim preparate gustoase, estetice, sanatoase si de calitate, folosind cele mai proaspete, bune si naturale ingrediente, pe care le puteti servi la gradinita, la scoala, la birou sau acasa. meniurile sunt stabilite in conformitate cu reglementarile in vigoare si sunt transportate si ambalate in conditii de maxima igiena. va propunem : meniul zilei cu livrare acasa sau la birou; bufet..
0728 *** ***Click aici!
catering botezuri sibiu, catering nunti sibiu, catering birouri, catering institutii, catering gradinite, catering scoli, catering copii, catering sibiu, catering petreceri sibiu, catering partyuri copii (Sibiu, SIBIU)
Situata intr-un cadru natural linistit, intre padurea dumbrava si parcul sub arini, pensiunea rubin ofera posibilitati excelente de cazare in cele 13 camere de 3 stele ale sale, precum si posibilitati de servirea mesei in restaurantul propriu. Cu o experiente de peste 5 ani in alimentatie publica, rubin ofera servicii de catering atat in sibiu cat si in imprejurimi, atat pentru firme cat..
0269 *** ***Click aici!
catering, catering sibiu (Sibiu, SIBIU)
Impres star este prima agentie full-service din sibiu specializate in organizarea de evenimente de orice marime si complexitate. datorita experientei acumulate de-a lungul celor 10 ani de activitate , va facem o oferta completa de servicii. pentru informatii privind costurile si modul de colaborare, contactati-ne!..
0269 *** ***Click aici!
catering sibiu (Sibiu, SIBIU)
Profesionalitatea, experienţa şi pasiunea pentru gastronomie, catering, organizare de nunti in aer liber, ne permit să vă propunem meniuri gustoase din bucătăria tradiţională, dar şi din cea internaţională, servite de un personal cu un grad inalt de calificare, ce garantează un serviciu elegant, sofisticat şi impecabil, in care fiecare proiect se transformă intr-un eveniment perfect...
0733 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie