follow Catalog firme » Servicii firme » Catering » Judetul PRAHOVA
  home     Catering   Judetul PRAHOVA

Catering Prahova

Obtineti cel mai bun pret pentru catering completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
catering, catering prahova, catering ploiesti, catering nunti, catering botezuri, catering conferinte, catering coffe break, catering business lunch, catering seminarii, catering traininguri, catering receptii, catering dineuri, catering mese festive (Ploiesti, PRAHOVA)
Iti punem la dispozitie o gama variata de servicii pentru toate ocaziile furnizata de echipa noastra de profesionisti.buon appetito catering iti ofera pachete complete de servicii, dar suntem intotdeauna dornici sa personalizam un pachet pentru nevoile tale, pentru diverse evenimente: nunti, botezuri, conferinte, coffe-break, business lunch, seminarii, traininguri, receptii, dineuri, mese festive.profesionistii nostri te asteapta!..
0724 *** ***Click aici!
catering receptii, catering aniversari, catering petreceri publice, catering petreceri private, catering, catering ploiesti (Ploiesti, PRAHOVA)
Suntem o firma specializata in organizarea de evenimente prestam servicii de catering, organizam mese festive in stil bufet suedez, petreceri private sau publice, in aer liber, sau orice alta locatie,inaugurari, aniversari, receptii, cocktail, etc. oferim masa de prinz sau cina, unei firme cu un numeric considerabil. pentru detalii suplimentare privind servicii oferite ne noi, nu ezitati sa ne contacti...
0727 *** ***Click aici!
catering, catering prahova, catering ploiesti, catering petreceri (Ploiesti, PRAHOVA)
A manca sanatos nu presupune sa renunti la mancarurile tale preferate. secretul este sa fie preparate dupa principiile unei alimentatii sanatoase. noul restaurant terra verde pune la dispozitia clientilor, intr-un ambient original si placut, o gama variata de produse proaspat preparate: supe/ciorbe, preparate de baza cu garnituri si salate, preparate din peste, dulciuri de bucatarie si produse de cofetarie, patiserie...
0244 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie