follow Catalog firme » Servicii firme » Catering » Judetul GALATI
  home     Catering   Judetul GALATI

Catering Galati

Obtineti cel mai bun pret pentru catering completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
catering revelion galati, catering banchete galati, catering petreceri galati, catering evenimente galati, catering galati (Galati, GALATI)
Societatea sc dunarea sa a fost infiintata in anul 1991. de la bun inceput oferta servicii de cea mai buna calitate. servicii oferite, catering, organizare evenimente, alimentatie, cazare, sali de conferinta, dulciuri, agentie de turism.newsletterul nostru are rolul dea va informa cu privire la activitatea grupului galtour&dunarea,cu evenimentele speciale, ofertele interesante, produsele/serviciile noi, programele turistice oferite. anii de experienta in domeniul serviciilor ne-au..
0731 *** ***Click aici!
catering galati (Galati, GALATI)
Distributie de mincare sanatoasa, retete originale, fantezie si imaginatie, preturi fara concurenta, calitatea....... la aprecierea dumneavoastra, oferte imbatabile si... Asteptam comenzi, speram sa reusim si un sistem de abonament pentru cei cu program de lucru incarcat si nu in ultimul rind , ne adaptam cerintelor clientului, magazine alimentare si nealimentare, transport marfa etc..
0735 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie